לונג איילנד אייס טי "גן עדן טרופי"

מרכיבים:

  • 30 מ"ל רום לבן איכותי (חלופה: רום זהוב)
  • 30 מ"ל טקילה רפוסדו (חלופה: טקילה בלאנקו)
  • 30 מ"ל וודקה בטעם לימון (חלופה: וודקה רגילה)
  • 15 מ"ל ליקר תפוזים (חלופה: Triple Sec)
  • 30 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
  • 30 מ"ל מיץ אננס טרי (חלופה: מיץ אננס מקופסה)
  • 15 מ"ל סירופ קוקוס (חלופה: סירופ סוכר)
  • קולה
  • קוביות קרח
  • פרוסת אננס לקישוט

אביזרים:

  • שייקר
  • כוס הייבול
  • מסננת קוקטייל

הוראות הכנה:

  1. מלאו את השייקר בקוביות קרח.
  2. הוסיפו את כל המרכיבים מלבד הקולה לשייקר.
  3. נערו היטב את השייקר למשך 15-20 שניות, עד שהשייקר קר מאוד למגע.
  4. מלאו את כוס ההייבול בקוביות קרח.
  5. סננו את תכולת השייקר לכוס ההייבול.
  6. השלימו את הכוס בקולה.
  7. קשטו בפרוסת אננס.

דברים שחשוב להימנע מהם:

  • אל תשתמשו במיצים לא טריים: מיץ לימון ואננס טריים הם המפתח לטעם הארומטי והמרענן של הקוקטייל.
  • אל תנערו את השייקר יותר מדי זמן: ניעור מוגזם יגרום לקרח להימס מהר מדי וידלל את הקוקטייל.
  • אל תשתמשו בקרח מרוסק: קרח מרוסק יימס מהר וידלל את הקוקטייל.

טיפים והמלצות:

  • הוסיפו קורטוב של ביטר אנגוסטורה: הביטר יוסיף עומק ומורכבות לטעמים של הקוקטייל.
  • השתמשו בפרוסת אננס טרייה לקישוט: האננס הטרי יוסיף לא רק למראה האטרקטיבי של הקוקטייל אלא גם לטעמו.
  • הגישו את הקוקטייל עם קשית: הקשית תעזור לשמור על הקוקטייל קר ותמנע מהקרח להימס מהר מדי.

תהנו!